Vind je Soul Purpose

Op enig moment in ons leven stellen we ons zelf, denk ik, allemaal een keer de volgende vragen. Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is de zin en het doel van mijn bestaan hier op aarde? Het zijn vragen die je voorbij de lagen van je ego voeren en je (weer) contact brengen met de diepten van je ziel. Dan ontdekken we onze ware grootsheid en beseffen we dat een potentieel aan mogelijkheden zijn. En dan realiseren we ons dat we allemaal op weg zijn naar onze Bestemming. Maar meer nog, ontdek je dat de Bestemming veeleer gelegen is in het “bestemmen” van de reis zelf.

Anders gezegd, onze verlangens en wensen op onze eigen unieke wijze tot uitdrukking te brengen en onszelf een stem te geven. Iedereen bloeit en groeit nu eenmaal op zijn geheel eigen wijze. We hebben allemaal onze unieke code, onze eigen blauwdruk voor het leven. Daarom zal het zaadje van een zonnebloem nooit uitgroeien tot een roos, maar tot een zonnebloem.

Dus wat zijn jouw verlangens en intenties? Wat mag er in jou ontstaan en tot groei en bloei komen? En denk niet in beperkingen, en plak je zelf vooral geen etiket op. Laat de enige, echte held of heldin, in jouw (levens)verhaal nu opstaan. Ontdek wie je wilt zijn. Wat inspireert je, wat motiveert je? Welke eigenschappen trekken je aan? Kortom, wie wil je zijn? Wat voor mens wil je zijn?

Als je dat lastig vindt stel je dan de volgende situatie eens voor. Je eigen begrafenis. Jij bent er bij. Wat zou je willen dat mensen over je zouden zeggen? Hoe zou je willen dat men zich jou herinnert? Misschien niet direct zo leuk om aan je eigen begrafenis te denken, maar wel helpend. Dus wie wil je zijn? Handel daar vervolgens naar.

De sleutel tot je ware Bestemming, vind je als je ontdekt hebt wat je (wezenlijk) bent en dat tot uitdrukking kunt brengen in (de) wie je bent. En dat kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren en de reis leidt je steeds ergens anders naar toe. Dat maakt het ook zo boeiend en uitdagend.

De online training vind jouw soulpurpose, is een mooie training om je hierin een eindje op weg te helpen. Meer informatie op http://www.zinizdeventer.nl onder het kopje schrijfworkshops.

Soul Purpose start14 mei

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s