Hang het in de wind

Dromen, wensen, verlangens, allemaal prachtig, maar hang ze in de wind. Vind ik een mooie uitdrukking. Iets in de wind hangen. Hetgeen natuurlijk betekent, laat je gehechtheid aan de uitkomst, los.

Dit kun je natuurlijk ook doen met je zorgen. Hang ze in de wind. Geef ze over, laat ze los en laat de wind ze mee dragen…..

Helderheid (omtrent wat ook maar) ontstaat precies op dat moment. Dat jij ze in de wind gehangen hebt. Heb je dat nooit? Dat je niet op een naam kunt komen, van een liedje of een filmster, en op het moment dat je het los laat en er niet meer aan denkt, flitst die naam plotseling op. Uit het niets.

Voor mij is schrijven ook een vorm van in de wind hangen. Je geeft alles over in de vorm van letters aan je papier. Je vertrouwt het papier je diepste geheimen toe, je angsten en je duistere kanten. Je dromen, je wensen, je verlangens. je onzekerheid, je gekwetstheid, je frustraties, je teleurstellingen. Kortom alles wat zich in jouw afspeelt. Jij schrijft jouw eigen leven(sverhaal).

Hang het in de wind……..

hangt in de wind

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s