De ideale partner

Ben je op zoek naar jouw ideale partner? Ga schrijven. Het is heel simpel, begin met je ideale partner te beschrijven. We roepen altijd wel van alles, maar heb je nou echt wel eens goed nagedacht over hoe je ideale partner eruit zou moeten zien? En dan bedoel ik niet (alleen) het uiterlijk. J

Wat is jouw type? Wat spreekt je aan in iemand? Welke eigenschappen vind je te waarderen? Wat is voor jou uitermate belangrijk? En weet je niet wat je wel wilt, begin dan met te beschrijven wat je wel wilt. Dan komt er vanzelf uit wat je wel wilt.

Waar het om gaat is dat je aandacht geeft aan ‘de ideale partner’. Of beter gezegd aan dat wat jij belangrijk vindt. Wat voor jou van waarde is. Wat zijn jouw wensen, jouw verlangens? Wat heb jij nodig om je fijn te voelen in een relatie?

Ik heb de nodige relaties achter de rug, en heb mijn ideale partner gevonden, door ‘m eerst te beschrijven. Niet de partner zelf, maar wat ik nodig dacht te hebben. En toen kwam die partner, op heel bijzondere wijze, via internet, op mijn pad. Ik kwam hem op internet tegen en voelde gelijk een klik en heb contact gelegd. Hij wilde mij graag terug contacten, maar dat was helaas niet meer mogelijk. En ik kon hem ook niet meer bereiken. Lang verhaal, doet er verder niet toe. Dat was de situatie en uiteindelijk via, via bereikte mij op enig moment van een, voor mij onbekende, het bericht met het verzoek contact op te nemen via een e-mailadres. Dat heb ik gedaan en nou ja….de rest is history.

Ik ben al bijna 14 jaar gelukkig met mijn huidige man. 🙂

Lijkt je dat ook wel wat?

Ga dan gewoon eens schrijven. Check de website voor de 11 tips zodat je gelijk aan de slag kunt, www.zinizdeventer.nl onder het kopje schrijfworkshops, door scrollen naar beneden, kom je ze vanzelf tegen.

zwanen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s