De lancering en presentatie van de ZiNiZ Inspiration Movement

Op zondagmiddag 23 april is het dan zover. De lancering en presentatie van de ZiNiZ Inspiration Movement. Waarvan het idee hiervoor, bijna een jaar geleden, tijdens onze vakantie in Griekenland, ontstond. Eenmaal terug in Nederland, ga je dan eens voorzichtig je plannen aan een aantal mensen voorleggen en als die dan enthousiast reageren en met je meedenken, dan komt er langzaam beweging in de zaak. De ideeën en plannen kregen steeds vastere vorm en er werden steeds meer mensen bij “Het Project” zoals ik het een hele poos genoemd heb, betrokken. Kunstenaars, muzikanten, zangeressen, dichters, grafisch ontwerpsters, therapeuten, een filmmaakster, een danseres…enfin een fantastische groep mensen die zonder uitzondering meteen enthousiast waren en hun medewerking aan “Het Project” belangeloos toezegden. Alleen dat, lijkt me al een feestje waard. En samenwerken met een groep geweldige mensen, om een mooi product te maken, om mensen mee te inspireren en blij te maken en waarvan we hopen dat we iets van al die positieve energie die wij erin gestopt hebben met elkaar, kunnen overdragen, ja dat is natuurlijk het meest dankbare aan de hele zaak.

Uiteraard hopen wij met heel ons hart dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn bij dit evenement, om deze mijlpaal met ons te vieren. Alles begint bij een idee en kijk eens waar we nu gekomen zijn met zijn allen. Hebben we ons doel al bereikt? Nee, en gelukkig maar, zou ik zeggen, want wat als je je doel bereikt hebt? Dan moet je weer een nieuwe doel nastreven. Het is prima om doelen te hebben, maar genieten van de weg ernaar toe, is minstens net zo leuk. En openstaan voor dat wat je onderweg allemaal tegenkomt, hoort daar ook bij. Niks ligt immers vast. Dus je kunt wachten totdat alles klaar is (en wanneer is dat, uiteindelijk?), of gewoon een datum prikken, een ruimte huren, en gaan met die banaan. En is het leven niet een on-going proces?
De (rest van de ) wereld laten meedelen, in al dat moois dat wij met elkaar al gerealiseerd hebben. En jou deelgenoot maken van onze wensen en idealen. En we hopen dat jij met ons wilt mee doen, mee denken, mee helpen, mee dromen en mee helpen dromen te realiseren. Van anderen en daarmee van jezelf. Hoe kunnen we van betekenis zijn voor elkaar? Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben gegaan met die banaan, ik heb gewoon een datum geprikt en dat is 23 april geworden, waarop ik de ZiNiZ Inspiration Movement graag aan jou wil voorstellen. En ik wil jou erbij betrekken. Want wij maken de producten voor jou. Dus we willen ook graag, jouw feedback horen, zodat we onze producten nog beter kunnen gaan afstemmen en kunnen aansluiten bij de wensen en verlangens die er leven. Ik nodig je uit om met ons op ont-dekkingsreis te gaan, een reis naar binnen, d.m.v. je zintuigen en aan de hand van 7 mooie thema’s en ik beloof je dat het een fantastische reis zal worden die je je nog lang zult heugen.

Dus kom zondagmiddag 23 april om 14.00 uur naar DOK H2O en laat je meevoeren. Kaartjes voor dit evenement  a 10,- euro p.p. zijn te bestellen via: info@zinizdeventer.nl. Meer informatie is te vinden op: www.zinizdeventer.nl onder het kopje: ZIM.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s